Ekologický darček - balík predmetov, vhodný darček pre všetkých

Vytvorili sme pre vás jedinečnú ponuku ekologických balíkov. Ekologické balíky pre začínajúcich aj pre pokročilých fanúšikov ekologického štýlu života. Vyberte sebe, alebo iným balíčky, ktoré naučia, že najdôležitejšie je nevytvárať zbytočný odpad.
Pôvodne boli určené len pre firmy a prezentačné účely. Zámerom je nahradiť tradičné reklamné predmety ekologickými. Uvedomujeme si však, že predmety sú určené na bežné použitie a preto sme umožnili predaj týchto balíkov každému, kto má záujem šíriť myšlienku ekologického spôsobu života. 

Darčekové baliky s eko predmetmi

Eko balík zloženie

ekologický darčekový balík


Zloženie produktov v balíku


Hlavnou devízou PET ako materiálu je, že ho možno úplne recyklovať. Na rozdiel od ostatných plastov ho možno pre jeho sta¬bilitu po recyklácii používať na mnohé účely (odhadovaná životnosť PET je viac ako 1000 rokov). PET má pridelené medzinárodné identifikačné číslo pre plasty 1.

Obalový a výplňový material balíka


Obal tvorí kartonová krabica z recyklovaného papiera, na ktorej, je natiahnutý papierový rukáv s potlačou.

Výpln eko balíka je vyrobeny výhradně z přírod¬ních surovin na bázi kukuřičného škrobu. Flo-pak Natural může být recyklován nebo kompostován, je 100% rozpustný ve vodě. Tělíska obsahují 99 % vzduchu, jsou mimořádně lehká a ekologická.


Varianty ekologických balíkov

EKO balík ŠTART


Základný EKO balík štart pre tých, ktorí začínajú žiť zodpovednejšie. Tri produkty, ktoré vás naučia, že doniesť si do obchodu vlastnú tašku je pohodlné, mať vrecko na zeleninu je praktické a nosiť si vodu vo svojej vlastnej fľaši komfortné.
Obsah produktov balíku ŠTART.

EKO balík POKROČILEC


S balíkom EKO pokročilec ste na správnej ceste. Taška, fľaša, obedár a vrecúška na zeleninu a pečivo v druhom najvyššom eko balíku vám pomôžu k zmenšeniou uhlíkovej stopy.
Eko balík sa dodáva v krabici z recyklovaného papiera.
Obsah produktov balíku ŠTART.

EKO balík EXPERT


S balíkom EKO expert už viete, čo všetko je treba na to, aby ste sa správali ekologicky zodpovedne. To isté ale vyžadujete aj po vašom okolí. Taška, fľaša, obedár, vrecúška na zeleninu a pečivo, termohrnček a nerezová slamka v najvyššom eko balíku zabezpečia, že aj napriek životu v tejto modernej dobe budete mať minimálny dopad na znečisťovaní planéty zbytočným odpadom.
Obsah produktov balíku ŠTART.





Radi Vám poradíme a vyberieme pre Vás
ten najekologickejší produkt.

ekologicke produkty adresa Ružomberská 6, Bratislava

Napíšte nám!

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov podľa §38 zákona GDPR.

Ďakujeme
za Váš dopyt

V čo najkratšom čase Vás budeme kontaktovať.

Chyba

Niekde nastala chyba. Prosím obráťte sa na nás prostredníctvom e-mailu.

Odoberajte naše novinky!

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov podľa §38 zákona GDPR.

Ďakujeme
za Váš e-mail

Chyba

Niekde nastala chyba. Prosím obráťte sa na nás prostredníctvom e-mailu.